banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 BARAN; BU BİR İSTİKLAL MÜCADELESİ

Çok kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Baran, gösterilen ilgi karşısında duygulandı.  Herkese tek tek teşekkür etti.

BARAN ; PEHLİVAN’A TEŞEKKÜR EDERİM

Konuşmasına Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'a ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkürle başlayan İsmail Baran, '' Başkanımız Yunus Pehlivan 5 yıllık dönemde çok güzel hizmetler gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz de mevcut yatırımlar ve hizmetlerin çıtasını yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Ekip olarak çalışacağız ve sayın başkanımla  birbirimizin her zaman destekçisi olacağız" dedi.

ÜZÜLMEYİN, ALLAH BİZİMLE BERABERDİR

Teşkilat mensuplarımızın büyük gayretiyle parti olarak en yüksek oyu yine Körfez İlçede almak için mücadele edeceğiz. Buna şundan dolayı da ihtiyacımız var ki; Gezi Olaylarıyla başlayan ve 17 Aralık’la devam eden, ülkemize yönelik oyunların bozulması açısından bu seçim büyük önem taşıyor. Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi şu anda yeni bir İstiklal Mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelede hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. “La lâ tahzen innallâhe meanâ” ( Üzülme, Allah bizimle beraberdir” dedi.

EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

Sözlerine devam eden Baran; 30 Mart'taki seçimlerde Başbakanımızın elini güçlendirebileceği bir sonuç almak için çaba sarf etmeliyiz şeklinde devam etti. Baran; ”11-12 yıllık dönemde vatandaşlarımız hükümetimize büyük destek vermiş ve partimiz her seçimden oyunu yükselterek çıkmıştır.  İnşallah bu seçim de böyle olacak ki, ülkemiz ekonomiden, eğitime, sağlıktan, ulaşıma her alanda gelişmeye devam edecek. Bunu yapabilmek için elbette birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, başbakanımızın yanında yer almak ve omuz omuza çalışmalarımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Bizler, Sayın Başbakanımızın misyonu ve davası uğruna çalışmayı ve mücadele etmeyi sürdüreceğiz.  Körfez'de hayırlı hizmetler yaptırmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Cenabı Hak hepimizin Yar ve Yardımcısı Olsun. dedi.  Konuşması sık sık slogan ve alkışlarla kesilen İsmail Baran programlarına devam etmek üzere Çamlıtepe'den ayrıldı. / Ahmet YARAR


Çamlıtepe mahallesinde çok kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Baran'a destek görülmeye değerdi. 


Mahalle başkanı Sebahattin Yiğit, gösterien ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. 


Toplantıya katılım oldukça yoğun oldu.


Baran, bu bir istiklal mücadelesidir. Hiç kimse üzülmesin Allah bizimle beraberdir dedi. 





Toplantı sonunda katılımcılar her bir ağızdan '' Durmak yok, yola devam'' diye bağırdılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826