Baran Cemiyetlere de Yetişiyor
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu Körfezlilerin mutlu günlerine ortak oldu. Başkan Baran, katıldığı cemiyetlerde dünya evine giren ve evlilik yolunda olan gençlerin nişan yüzüklerini takarak “Allah Tamamına Erdirsin” dileklerinde bulundu.

Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin düğün törenlerine katılan Başkan Baran, nişan ve düğün cemiyetlerine de katıldı. Bir yandan Körfez halkının huzuru ve refahı için gece gündüz çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Baran, Körfez halkının iyi günde ve kötü günde yanlarında durarak mutluluklarına ve üzüntülerine ortak oluyor.

Adem ile Fatma Nişanlandı

Körfez Belediye personeli Adem Koyun ve Fatma Olgun’un nişan yüzüklerini Belediye Başkanı İsmail Baran, “Allah tamamına erdirsin” diyerek taktı. Esentepe yeni camii dernek lokalinde gerçekleşen nişana her iki ailenin dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Aden ile Fatma’nın yüzüklerini takan Başkan Baran, “Allah tamamına erdirsin. Birbirine çok yakışan çiftimizi, bu güzel yolculuğa ilk adımları olan nişan merasimini gerçekleştiriyoruz. Çıktıkları bu yolda Allah utandırmasın diyor,  hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Adem ile Fatma nişan törenlerine katılan tüm konukların tebriklerini tek tek kabul ettiler.

Aydın ve Gündoğdu Ailelerinin Mutlu Günü

Körfezli gençler Kübra Gündoğdu ve Ersin Aydın Körfez Royal Düğün salonunda, evliliğe ilk adım olan nişan töreninde nişanladılar. Nişan yüzüklerini Belediye Başkanı İsmail Baran taktı. Hayırlı olsun dileklerini genç çiftlere ileten Başkan Baran iki aileyi de tebrik etti.

Başkan Baran Ayşe ve Savaş’ın Mutluluklarına Ortak Oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir ömür boyu birlikteliğe evet diyen genç çiftler Ayşe Ateş ve Savaş Karaduman’ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Yarımca kültür merkezinde gerçekleşen düğün töreninde Başkan Baran genç çiftler Ayşe ve Savaş’a hediyelerini takdim etti.  Ateş ve Karaduman ailelerini tebrik eden Belediye Başkanı İsmail Baran, gençlere de bir ömür boyu mutluluk diledi.

Özlem ve Osman Dünya Evine Girdi

Başkan Baran, Özlem ve Osman’ın nikahlarını kıydı. Genç Yarımca kültür merkezinde gerçekleşen düğün töreninde evliler kervanına katıldı. Genç çiftin bu mutlu günlerinde sevenleri de bırakmadı. Çiftin aileleri Bülent ve Asiye Vural, Mehmet Selim ve Sevim Bayar ailelerini tebrik ederek genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817