banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Baran Düğünden Düğüne Koştu
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yoğun hafta sonu mesaisinde birçok cemiyete ve düğünlere katılarak Körfezlileri yalnız bırakmadı.

Nikâhlar ve çeşitli organizasyonlarla oldukça yoğun bir hafta sonu geçiren Belediye Başkanı İsmail Baran, tüm etkinliklere katılarak Körfezlilere destek oluyor.

Nikahı Başkan Baran Kıydı

Hereke sosyal tesislerde gerçekleştirilen düğün törenine katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Murat ve Özlem çiftinin düğün törenlerine katılarak nikâhlarını kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli yaptı. Bu mutlu günlerinde genç çifti yalnız bırakmayan Başkan Baran, her iki aileyi de tebrik etti. Taş ve Güngör ailelerini tebrik eden Başkan Baran, genç çifte mutluluklar diledi.

Yunus ve Handan’ın Mutlu Günü

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yunus ve Handan çiftinin düğün törenine katılarak genç çiftin nikahlarını kıydı ve çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Gelin ve damadın aileleri Bedri ve Sevgi Akıcı ve Nurgül ve Mehmet Özkarataş aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi ve evlilik cüzdanını geline teslim etti.

Baran, Uçan ve Öcal Ailelerinin Mutluluklarına Ortak Oldu

Başkan Baran, ayrıca Uçan ve Öcal ailelerinin düğün törenine katıldı. Murat ve Sıdıka’nın nikahlarını kıyan Başkan Baran genç çifte mutluluklar diledi. Türköz düğün salonunda gerçekleşen düğünde genç çiftler evlilik kervanına katıldı. Genç çiftin bu mutlu günlerinde sevenleri de bırakmadı. 3 çocuk öğüdünü genç çifte hatırlatan Başkan Baran, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da geline verdi.

Başkan Baran, Atagün ve Güler Ailelerinin Düğün Törenine Katıldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, düğün cemiyetlerine ara vermeden devam etti. Başkan Baran, Çakıroğlu düğün salonundaki gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikâhlarını kıydı. Atagün ve Güler ailelerini dost ve akrabaları da yalnız bırakmazken Belediye Başkanı Baran, her iki aileyi de tebrik etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826