Baran Esentepe ve Yeniyalı Mahallelerine Çıkartma Yaptı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Meclis üyeleri esnaf ziyaretlerinde bulunarak, belediye çalışmaları hakkında esnafı bilgilendiriyor, aynı zamanda esnafın talep ve düşüncelerini dinliyor. Körfez’de her esnafın huzuru ve rahatlığı için bugüne kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle sakinleri ve esnaf tarafından büyük takdir topladı. Ziyaretler esnasında birçok vatandaş Başkan Baran ile konuşma fırsatı bularak yapılan hizmetler adına teşekkürlerini bizzat ilettiler. Körfezliler her hafta düzenli olarak düzenlenen Halk Günleri kapsamında istek ve taleplerini düzenli olarak Başkan Baran’a iletebiliyor.

 

Başkan Baran Esentepe Mahallesinde Vatandaşlarla Projeleri Konuştu

 

Ziyaretler kapsamında Esentepe mahalle muhtarını da ziyaret eden Başkan Baran, Esentepe’nin eski muhtarının isminin verildiği İhsan Soydaş parkını da ziyaret etti. Parkta ziyaret esnasında vatandaşların yanına giden Başkan Baran onların yanına oturup bire bir sohbet etti.

Vatandaşların Körfez ile ilgili sorularını can kulağı ile dinleyen Başkan Baran yapılacak olan projelerden bahsederek Körfez’e hak ettiği değeri vereceklerini ifade etti. Kısa süre içerisinde büyük bir yol kat eden Körfez Belediyesi projeleri planlanan şekilde tamamlayacak.

 

Yeniyalı Kapalı Pazar Alanı’nda Çalışmalar Ummalı Şekilde Devam Ediyor

Yeniyalı mahallesine yapılacak olan ve şimdi den mahalle sakinleri tarafından heyecanla beklenen Yeniyalı Kapalı Pazar alanında çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Katlarının büyük bir ölçüde tamamlandığı Kapalı Pazar alanı Başkan Baran tarafından adeta bir mühendis gibi incelendi. Körfez’e kazandırılan her projeyi yerinde takip eden ve inceleyen Başkan Baran vatandaşa’ da bizzat bilgi aktarıyor.

Başkan Baran, “Yapılan ve Yapılacak Olan

Projeleri Halkımızla Birlikte Değerlendiriyoruz”

Yaptığı gezilerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu ifade eden Başkan Baran, “halkın istek ve taleplerini yerinde dinlemek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, partili, partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak Körfez’e yapılan ve yapılacak olan projeleri halkımızla birlikte değerlendiriyoruz” dedi.

Başkan ve Halk İç İçe

Belediyenin yaptığı hizmet ve çalışmalardan çok memnun olduklarını ve Belediye Başkanı İsmail Baran’ın sık sık esnafları ziyaret edip, istek ve taleplerini dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen esnaflar, başkana olan sevgilerini dile getirdiler. Mahalle esnafı, “ Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz.  Bizlerin yanında olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817