BARAN; GENÇLİK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR
  “Sahilde Sahur Yapıldı”

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Ekibi’nin ev sahipliği yaptığı, Körfez Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen sahur programına, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanları, Genç Meclis Üyeleri, AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz, Eski Mahalle Başkanı Mustafa Çulcu ve Körfez Gençliği katılım sağladı.
 
Programda konuşan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, “Başı rahmet, ortası marifet, sonu edebi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayınızı tebrik ediyor, hepinize hoşgeldiniz diyorum. Rabbim sahurumuzu kabul etsin. Sizlerle böyle anlamlı bir ayın içerisinde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizleri kırmayarak aramızda bulunan İl Gençlik Kolları Başkanımız Emre Kahraman’a, Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a, Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanlığı yağmış ağabeylerimize,  Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Uğur Karbuz’a, Genç Meclis Üyelerimize ve siz değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ederim “ dedi.

“Allah Bizi Teşkilatsız Bırakmasın “

Düzenlenen programda, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman şu ifadelere değindi, “  Sahur programımızdan önce bir “vefa maçı” gerçekleştirdik. Şimdi burada hep birlikte dört gözle beklediğimiz onbir ayın sultanı ramazan-ı şerif’in sahurunu yapıyoruz. Ev sahibi olan Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Kadir Alçık ve yönetimine, bu manevi ortam da bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ederiz. Yeni projeler üreteceğiz arkadaşlar. Bir gönüle nasıl gireriz, nasıl kazanırız bunu dertleneceğiz. Ramazan aynın başlamasıyla birlikte gönül sofralarına misafir oluyoruz. Tüm ilçelerimizde iftara 5 kala projemizi uyguluyoruz. Vatandaşımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz. Allah bizi teşkilatsız bırakmasın, sayımızı artırsın inşallah. “ dedi.

“Gençlik Bizim İçin Önemli “

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği sahur programına katılım sağlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “ Onbir ayın sultanı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ın ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu akşam burada bir araya gelmemize vesilen olan ve nazik davetlerinden dolayı, Gençlik Kolları Başkanımız Kadir Alçık ve Yönetimine teşekkür ederim. Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimiz, bizim için önemlisiniz. Gecemiz hayırlı mübarek olsun. “ dedi.

Program sabah namazının eda edilmesinin ardından son buldu.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817