BARAN ; “GÜÇLÜ  TÜRKİYE'NİN  ANAHTARI  SİZLERDE”
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan'da yapılacak referandum için 'evet' istemeye ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlatmaya devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi’nde cami çıkışı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İsmail Baran, 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak olan Yeni Anayasayı ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlattı, soruları yanıtladı. Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyaretlerde konuşan Başkan İsmail Baran, 16 Nisan'ın Yeni Türkiye'nin yükselişi için bir milat olacağını vurgulayarak, "Güçlü Türkiye'nin anahtarı sizlerin elinde" dedi.


ARKASINDA MİLLET VAR
Mevcut sistemde istikrarsızlık ve kaosun an meselesi olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Çift başlı yönetim bu ülkeye hep kriz getirdi. Yeni sistem ile Cumhurbaşkanını 5 yıl boyunca hizmet etmesi için sizler seçeceksiniz. Memnun kalır, hizmetlerini takdir ederseniz bir defa daha seçebileceksiniz" dedi. Başkan Baran, 'diktatörlük' iddialarıyla ilgili olarak ise "Arkasında millet olan, millet tarafından seçilen bir kişi nasıl diktatör olabilir" açıklamasında bulundu.


GÜÇLÜ BİR SİSTEM

Yeni sistem ile Türk gençliğinin önünün daha da açılacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Bizler, gençlerin bu memleket için dertlenip proje üretmelerini istiyoruz. Büyük Türkiye'nin, Güçlü Türkiye'nin 15 Temmuz'da tarih yazan gençlerimize her zamankinden çok ihtiyacı var. 2023, 2053 ve 2071'in Türkiye'si için gençlerimizle birlikte çalışmak, onların enerjilerinden faydalanmak zorundayız. İnşallah 16 Nisan'da, gençlerimizin de söz sahibi olduğu güçlü bir sistem için evet diyeceğiz" dedi.



KÖRFEZ EVET DİYECEK

Türkiye’nin, 16 Nisan’da, yönetim sistemi konusundaki tercihini belirleyeceğini vurgulayan Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, kapı kapı dolaşıp tüm Körfez’e yeni sistemi anlattıklarını ifade etti. Türkiye'de son 15 yılda inşa edilen güven ve istikrar ortamının kişilere ve partilere bağlı olmaktan çıkarılıp bir sisteme bağlanması gerektiğini vurgulayan Osman Badem, " Körfez, geleceği için, güçlü bir Türkiye için 16 Nisan'da 'evet' diyecek" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817