BARAN, HACILARI ZİYARET EDİYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hac vazifesini yaparak kutsal topraklardan dönen hacıları ziyaret ederek heyecanlarına ortak oluyor. Başkan Baran, ilk olarak Hac vazifesini yerine getirerek kutsal topraklardan ilçemize dönen AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Şener Söğüt'ü hanesinde ziyaret etti. Başkan Baran, hacıların sağ salim dönmeleri karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HEYECANLARINI PAYLAŞTI

Başkan Baran daha sonra Meryem ve Ahmet Ceylan’ı ve AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Sultan Şimşek ve Nebahat Özer'i hanelerinde ziyaret etti. Hacıların heyecanlarını paylaşan Başkan İsmail Baran, “Kutsal topraklarımızda ibadetlerini yerine getirerek sorunsuz bir şekilde aramıza dönmeniz bizleri mutlu etti. Kutsal topraklarda yaşadıklarınızı anlattıkça bizde aynı heyecanı yaşadık. Allah ibadetlerinizi ve hacılığınızı kabul etsin” temennilerinde bulundu.

Başkan İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Sultan Şimşek ve Nebahat Özer'i evlerinde ziyaret etti.

 Başkan Baran, AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Şener Söğüt’ü evinde ziyaret etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.