banner2779
banner2752
banner2750

BARAN: HALKIMIZ HEREKE’DE HUZUR BULACAK
 Halkı denizle buluşturmada çok yoğun bir çaba sarf ederek gerek İzmit Körfezi gerek Kandıra sahillerinde çok özel çalışmalarla hizmetlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bunun bir yenisini Hereke Sahilinde ki düzenlemeyle gerçekleştirdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’la birlikte Hereke Sahilinde inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Halkımız Hereke’de huzuru bulacak. Yeni bir sosyal yaşamı kentimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşımız burada gönül rahatlığıyla sosyal donatıları rahat biçimde kullanarak aileleriyle birlikte güzel bir zaman geçirebilirler” dedi.

 

YENİ BİR YAŞAM ALANI DAHA KAZANDIRILDI

Sahili bulunan her ilçede proje üreterek yeni yaşam alanları oluşturarak hayata renk katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bunun en yenisi Hereke sahilinde 40 bin metrekare alan üzerinde sürdürdü. 29 bin metrekare yeşil alan ve 2 km’lik yürüyüş parkuru bulunan Hereke sahili için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “İlçemize yeni bir yaşam alanı kazandırılması nedeniyle çok mutluyum. Bu süreçte Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde çalışarak ortaya bu eseri çıkarttık. Umut ediyorum ki halkımız burada çok güzel vakit geçirerek, farklı bir mekânda huzur içerisinde dinlenme şansı yakalayacak” dedi. Hereke Sahilinde 700 Araç kapasiteli otopark, çocuk oyun alanları, spor grupları, tuvalet, soyunma kabinleri, plaj alanı ve güneşlenme terasları bulunuyor. Başkan Karaosmanoğlu’da Hereke sahiline halkın görmesini ve burada zamanlarını geçirmesini dilerken, “Hereke-Şirinyalı sahili çok kötü bir durumdaydı. Burada bir yıl kadar çalışarak pırıl pırıl yaptık. Halkımıza birlikte bu güzellikleri şehrimize kazandırdık. Ramazan ayında vatandaşlarımızın iftarını sahillerde aileleriyle birlikte açması bizi son derece mutlu ediyor” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu sahilde balık tutan vatandaşlarla da sohbet ederken, projede görev alan çalışanlara da emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751