BARAN HASTALARA MORAL VERDİ

Birlik ve beraberliğin en yüksek seviyeye çıktığı, yaşlıların ve hastaların ziyaret edildiği dini bayramlardan olan Kurban Bayramında, Belediye Başkanı Baran, Körfez Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastane personelinin, hastaların ve hasta yakınlarının Kurban Bayramını kutlayarak karanfil dağıttı.

Ziyaret esnasında bazı müjdelerde veren Başkan Baran Körfeze yakışır projeleri en yakın zamanda hayata geçirmeye başlayacaklarını söyledi. Başkan Baran Körfez halkının heyecanla beklediği 100 yataklı Körfez Devlet Hastanesinin projesinin en yakın zamanda hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Hasta ve Hasta Yakınlarına Karanfil Dağıttı

İlk bayram tebriğinin Devlet Hastanesi yöneticilerine yapıldığı ziyarette Başkan Baran, daha sonra hastalar ile tek tek ilgilenerek, acil şifa bulmaları temennisinde bulundu. Körfez Devlet Hastanesindeki tüm bölümlerde yatan hastaları ziyaret eden Belediye Başkanı Baran ve beraberindekiler, hastanedeki çocukları da ziyaret ederek, karanfil dağıttı. Hastalarla tek tek sohbet edip bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, acil şifalar dileyerek hayırlı bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Vatandaşların istek ve taleplerini de soran Belediye Başkanı Baran, bayramı hastanede geçiren hasta yakınlarını da unutmadı.

Başkan Baran’a Teşekkür

 

Yaptığı nokta ziyaretlerle halkın takdirini ve büyük beğenisini toplayan Başkan Baran gerçekleştirdiği hastane ziyaretiyle vatandaşın iyi günde kötü günde halkın yanında olduğunu gösterdi. Bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan hasta ve hasta yakınları, Başkan Baran’ın gerçekleştirdiği ziyaretinden dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Baran, “Her Zaman Olduğu Gibi Bugünde Halkımızın Yanındayız”

Hastalarla da sohbet eden Başkan Baran, “Her zaman olduğu gibi bugünde halkımızın yanındayız”, diyerek sözlerine şöyle devam etti, “Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlara ve hasta yakınlarımıza moral vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bu bayram arifesinde görev yapmakta olan sağlık personelimize de kolaylıklar diliyoruz. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hastalarımızın ve hasta yakınlarının bayramlarını kutluyor, hasta olan kardeşlerimize Allah'tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817