banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BARAN: HİZMET İÇİN ADAYIM
 Körfez Belediyesi'nin yan kuruluşu olan Yarpaş Genel Müdürü İsmail Baran, Kızılkaya Lezzet Dünyası'nda basınla kahvaltıda bir araya geldi. Baran, burada yaptığı açıklamada Mart 2014 yerel seçimlerde Körfez Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Toplantıya İl Genel Meclis Başkan Vekili Mehmet Allak, İl  Genel Meclis üyesi Ahmet Yağız,Seyfettin Yıldız,  Körfez Belediye Meclis üyesi Tekin Durmuş, Hüseyin Tunç, Türkay Kaya, Sedat Çoruh, Kadir Aydoğdu, Fadıl Durmaz,İlhan Çetiner, iş adamı Ahmet Kırcı ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltılı aday adayı açıklamasında konuşan İsmail Baran, " 39 yıldır Körfez ilçede ikamet etmekteyim. Körfez'e bir vefa borcumun olduğunu düşünmekteyim. 2014 Mahalli yerel seçimler için Körfez Belediye başkan aday adayı kararlaştırmış bulunmaktayım. İnşallah 27 Ekim Pazar günü saat 17.00' de AKP Körfez ilçe teşkilatımıza aday adaylığı başvurumu yapacağım. Bu başvurum esnasında tüm Körfez'li hemşerilerimi ve dava arkadaşlarımı da yanımda görmekten kıvanç duyacağım. Dünya lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte siyaset yapmanın verdiği büyük bir aşk ve vecd ile hizmet etmek için Körfez Belediye Başkan aday adaylığı kararımı açıklamaktan dolayı sonsuz bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu hizmetin çok büyük bir mana ifade ettiğini "Halka hizmet Hakk'a hizmettir" anlayışı içerisinde ibadet aşkıyla nu göreve talip olmaktayım. Bu göreve talip olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. AKP olarak Kocaeli'de 13 -0 skorunu yeniden yakalayacağımıza olan inancım ile 2014 mahalli seçimlerinin ilçemize, ilimize ve memleketimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

İsmail Baran Kimdir

1966 yılında Sakarya'da doğdum. Aslen Artvin'liyim. 39 Yıldır Körfez ilçede ikamet etmekteyim. ilk,orta  ve lise tahsilimi Körfez'de tamamladım. Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize Meslek Yüksek Okulu makine bölünün ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdim. Özel bir Şirkette 9 yıl yöneticilik yaptım. 15 yaşımdan beri siyas bir çok görevde görevde bulundum. 2002-2004 yılları arasında SP' de Körfez ilçe başkanlığı yaptım. 2004 Mahalli seçimlerinde SP'den Körfez belediye başkan adayı oldum. 2009 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi oldum ve Körfez Belediyesi2nin yan kuruluşu olan YARPAŞ A.Ş.yönetim kurulu başkanı ve genel müdürü oldum. 4,5 yıldır bu görevi yürütmekteyim. 16 yıl Körfez ilçede esnaf olarak da hizmet verdim. Evli ve üç çocuk babasıyım.Az miktarda İngilizce, Fransızca ve Gürcüce bilmekteyim.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ @vefaya bak vefaya 11 yıl önce

artvin'in şavşat ilçesine ermeni sütü karşmiştir. baran'dan ne hemşehrilerine, nede körfez halkina hayir gelmez

Avatar
vefaya bak vefaya 11 yıl önce

sen patlak bir işadamıydınm pehlivan senin elinden tuttu adam etti. sen ne yaptın. utanmadan birde hala yarpaştan maalş alıyorsun. senin derhal istifa etmen lazım. seninde başkanda meclis üyeside yapmayacaklar zaten

Avatar
Özgür Tuna @vefaya bak vefaya 11 yıl önce

olumsuz yorum yapan arkadaşlar isminizi açıkça yazında delikanlılığınızı test edelim ...

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826