Baran İlçe Teşkilatında Tebrikleri Kabul Etti
 Toplantıda Baran’a ilgi büyüktü. Teşkilatın düzenlemiş olduğu kaynaşma programına birçok sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulunan Baran, vatandaşların birçok sorunlarını dinledi. Ak Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Şaban Aydın’nın açılış konuşmasını başlattığı toplantıda Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran yaptığı konuşmada, yapılan bu nazik davetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Baran konuşmasında, birlik çağrısı yaptı ve bu yolda bir bütün olarak hareket edip teşkilatın gücüyle Allah’ında izniyle seçimi yüzde 60 gibi net bir rakamla  kazanacaklarını dile getirdi. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimde galip gelerek sadece Ak Partinin değil Körfezin Belediye başkanı olarak çalışmalara başlayacağız dedi.

 

BARAN’IN ARKASINDAYIZ

Bir çok Sivil toplum kuruluşları da Baran’nı ziyarete geldi. Azerbaycan Derneği Başkanı Ali Salar,  Posof ve Ardahanlılar Derneği Başkanı Hamit Akbulut, derneklerinin faaliyetlerinden bahsetti. Bu tür derneklerin her zaman Körfezin baş tacı olduklarını dile getiren Baran, derneklerimizin her zaman arkasındayız ve yanındayız dedi. Dernek yöneticileri İsmail Baran’nı tebrik ederek çıktıkları bu yolda başarılar dileyerek  ziyareti sonlandırdılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817