banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BARAN, ‘’İNSANA HİZMET ETMEK HERKESE NASİP OLMAZ’’

Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak kutlamalara başlayan muhtarlar, önce kaymakam Can’ın konuğu oldular. Muhtarları toplantı salonunda ağırlayan Kaymakam Can, muhtarların insana hizmet ağında çok önemli yere sahip olduklarını söyledi. Kaymakam Can, muhtarların mahallelerindeki insanlarla direk temasta olduklarını ve sorunları en iyi şekilde bilerek ilgili makamlara iletmede köprü görevi yaptıklarını söyledi.

Suriyelilere yardım

Kaymakam Can’la sohbet sırasında mahallelerde Suriyeli ailelere birkaç yerden yardım edildiğinin söylendiğini ve Türk vatandaşlarının ise yardım alamamaktan yakındıklarının söylenmesi üzerine, bunun yanlış bilindiğini söyleyen Can, ‘’Kaymakamlık vakıf kanalıyla yardım alacaklara fert başına 200 lira ödüyor. Kızılay’ın da böyle bir uygulaması var ve bu karıştırılıyor. Buradan tek bir yardım veriliyor, onun dışındakiler farklı kurumlardan olabiliyor’’ dedi.

İnsana hizmet

Muhtarlar daha sonra da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret ettiler. Meclis Salonu’nda muhtarları konul eden İsmail Baran, muhtarların önemine değindikten sonra, ‘’İnsanlara hizmet etmeyi Allah herkese nasip etmiyor, bu nedenle seçilmiş bahtiyar insanlarsınız. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyelim. Geçmişte hiç hatırlanmayan muhtarlarımıza hak ettikleri değer verilmeye başladı. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız gerekeni yaptı ve bugünü muhtarlar günü ilan etti. İnsanların en hayırlısı, insana hizmet edendir anlayışı ile çalışıyoruz’’ dedi.

Daha sonra muhtarlara hazırlanan saatler hediye edildi ve ardından da Tütünçiftlik sahilde, Kasr-ı Çakır Restoran’da protokolün de hazır olduğu yemek yenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826