Baran ISU Çalışmalarını İnceledi
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram’ı ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Su ve ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Belediye Başkanı Baran’a çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.  Başkan Baran’a ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Faruk Denli eşlik etti.

Scada Merkezinde ve Çağrı Merkezinde İncelemeler

Kurumun teknoloji üssü SCADA Merkezi’ni gezen Belediye Başkan Baran’a, içmesuyu ve atıksuyun elektronik olarak izlendiği ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan merkez işleyişiyle ilgili bilgi aktarılan görüşmede Körfez’in altyapı noktasındaki gereksinimleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Alo 185 ISU çağrı merkezini ziyaret eden Başkan Baran, daha nitelikli hizmet vermek için 7 gün 24 saat hizmet veren personele çalışmalarında başarılar diledi.

Körfez ve Kocaeli genelinde İSU’nun çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Bayram, 2015 yılı çalışma planı programını anlattı.

Kocaeli’de kuraklığa karşı alınan önlemler hakkında bilgi de veren Genel Müdür Bayram, atık su arıtma tesislerinde arıtılan suların geri kullanılması için de grisu projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kentteki su kaynaklarından azami derecede yararlanarak, maksimum su temin edilmesini hedeflediklerini vurgulayan Bayram, geri kazanım tesislerinden sağlanan suyun yeniden kullanılmasıyla tasarruf ettiklerini kaydetti.

Başkan Baran: “Herkes su tasarrufu konusunda duyarlı olmalı”

Suyun bilinçli kullanımı ve korunmasında ilçe halkına önemli sorumlukları düştüğünü vurgulayan Başkan Baran, “ülkemizin su tüketim eğilimindeki artış ve potansiyel su ihtiyacı da dikkate alınarak yeraltı ve yerüstü su kaynaklarının korunması ve en ekonomik şekilde kullanımı da büyük önem taşımaktadır.  Bu nedenle vatandaşlarımız sadece su değil diğer kaynaklarımıza kaynakları mutlaka dengeli, kontrollü kullanmalı. Gelecek için herkes duyarlı olmalıdır.” diyerek sözlerini tamamladı. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817