banner2779
banner2752
banner2750

Baran, Kapalı Pazar’a ‘’Necmettin Erbakan’’ Adını verdi.
 Körfez’de yapımı devam eden ve Nisan ayı sonunda pazarcı esnafına teslim edileceği söylenen Yeni Yalı Kapalı Pazarı’na, Milli Görüş’ün lideri olan Rahmetli Necmettin Erbakan’ın adı verildi.

Bir toplantı sırasında bunu açıklayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Nisan ayı sonunda 300 Pazar tezgahı kapasiteli iki katın pazarcılara teslim edileceğini belirterek, ‘’Haziran ayı sonuna kadar da 3. Kattaki düğün salonu tamamlanacak ve hizmete başlayacak. Bu şekilde bitirilecek olan kapalı pazarın adını da ilk kez burada açıklıyorum, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi olacak. Bölgemizdeki önemli bir eksikliği giderecek olan kapalı Pazar yerinde, bu yaz düğünler yapılabilecek’’ dedi.

İsmail Baran, Pazar yerinde yaptığı incelemeler sırasında da duvarların açık olduğunu gördüğünü ve bu nedenle de panjur sistemi ile kapatılmasını istediğini belirterek, ‘’Pazarcı esnafının sağlığı için bunu biz önerdik. Teslimattan sonra ileriki günlerde bu duvarlar da yapılacak, siparişleri verildi’’ dedi.

Sarnıç Han yapılacak

İsmail Baran, Tuğrul Caddesi’ni, Hamit kaplan Caddesi’ne bağlayacak olan ve Ziraat Bankası’nın yıkılarak yol açılacağı projeyle ilgili yaptığı açıklamada da, ‘’Ziraat Bankası 3.5 milyon liralık teminat mektubu istedi. Bunu verdikten sonra yıkım başlayacak. Ziraat Bankası, bu süre içinde Ağadere Caddesi girişindeki belediye binasını kullanacak. Daha sonra şu anda park olan yere Sarnıç Han projemizi uygulayarak, Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan iş hanını yapacağız ve bankaya buradan yer vereceğiz’’ dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751