banner2779
banner2752
banner2750

BARAN, KIRKPINAR’DAN DÖNEN İSMAİL ÇIRAK’I AĞIRLADI
 Başarılar Arka Arkaya Geliyor

Yağlı güreşleri gelecek nesillere aktarmak amacıyla Körfez’de birçok etkinlik düzenleyen Belediye Başkanı İsmail Baran, spora ve sporcuya verdiği destekle birlikte başarılar ve zaferler de arka arkaya geliyor. Bu yıl 654. yapılan Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşlerine giden İsmail Çırak ve hocası Veysel Şirin, Körfez’e büyük bir zaferle döndü.

Katıldığı Her Organizasyonda Büyük Başarılar Elde Ediyor

Ülkemizin ve dünyanın en büyük güreş organizasyonu olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine büyük hedeflerle giderek, belirlenen hedefi en iyi şekilde elde eden İsmail Çırak, 96 kiloda hem Körfez’i hem de ülkemizi temsil etmişti. Bu kapsamda başarılara ve zaferle aç bir sporcu olan İsmail Çırak, katıldığı her turnuvada ve organizasyonda büyük başarılar elde ediyor.

Yağlı Güreşlerimizi Önemsiyor, Destekliyoruz

Alınan bu başarının ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, güreş hocası Veysel Şirin ve İsmail Çırak makamında ağırladı. Sıcak ve samimi geçen ziyarette Başkan Baran, İsmail Çırak’ı bu başarısından dolayı tebrik etti ve şu sözleri kaydetti, “Geçtiğimiz aylarda Türkiye`nin önde gelen başpehlivanlarının katıldığı bir yağlı güreş organizasyonu düzenledik. Ata sporumuz olan yağlı güreşlerimizi önemsiyor, destekliyoruz. Güreş hocamız Veysel Şirin’i ve güreşçimiz İsmail Çırak’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İlçemizin Adını Tüm Dünyaya Duyuracağız

İsmail Çırak ise, “Belediye Başkanımız sadece güreş sporuna değil, birçok spor dalına destek veriyor. Kendisi göreve geldiği günden itibaren Körfez spor konusunda ülkemizde bir şahlanışa geçti. Bizler er meydanına çıktığımız Körfez Belediyemizin adı anons edilerek çıkıyoruz. İlçemizin adını tüm dünyaya duyuracağız. Ben Belediye Başkanımız İsmail Baran’a bizlere verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Körfez’de birçok organizasyonun baş mimarı olan Veysel Şirin’de Belediye Başkanı İsmail Baran’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Baran ziyaretin kalan bölümlerinde İsmail Çırak’a aldığı büyük başarı dolayısıyla hediye takdim etti. Gerçekleşen ziyaret çekilen toplu resimlerin ardından son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751