banner2779
banner2752
banner2750

BARAN KÖRFEZ ESNAFINI GEZDİ

Başkan Baran Vatandaşlarla Birlikte Çalışmaları Değerlendirdi

Geçtiğimiz günlerde kent merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Baran, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Bölge esnafı birer birer ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Baran, Körfez’in vizyon projelerini ve çalışmalarını anlattı.

Sarnıç Han Bölgeyi Cazibe Merkezi Haline Getirecek

Tütünçiftlik Merkezde hayata geçirilen ve geçtiğimiz günlerde muhteşem bir törenle temeli atılan Sarnıç Han İş Merkezi Körfez’in marka değerini yükseltecek. Bölge halkı ve Körfezliler tarafından heyecanla beklenen Sarnıç Han İş Merkezi hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Baran, bu proje ile bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.

Başkan Baran, “Bölgemizin En Büyük Yatırımcısı Esnafımızdır”

“Bölgemizin En Büyük Yatırımcısı Esnafımızdır” diyerek Körfez’de kalkınmanın esnafla olacağını her fırsatta dile getiren Başkan Baran, birlik olmanın değerini ve bu gücün ilçeye, ülkeye büyük bir katkı getireceğini belirtti. Başkan Baran, “Birlik ve beraberlik içerisinde hem esnafımızla hem de halkımızla ilçemizi yönetiyoruz. Yaptığımız her projeyi esnafımızı düşünerek hayata geçiriyoruz. Bunun sonucunda başarılı çalışmalara halkımızla birlikte imza atıyoruz.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751