Baran Körfez Kent Konseyi’nin Başarısını Ödüllendirdi

Oluşturulan profesyonel alt yapısıyla Körfez’de başarılı çalışmalar gerçekleştiren Körfez Kent Konseyi, başarılarına yeni bir başarı daha ekledi. Körfez’de bulunan Fotoğrafçılık kulübü üyesi de olan Ahmet Turan Kural’ın başarısını ödüllendirmek üzere Belediye Başkanı İsmail Baran Ahmet Turan Kural’ı makamında ağırladı.

Kural, “Aldığım Bu Ödül Benim Değil Körfez’in Başarısıdır”

Ziyarette Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Körfez Kent Konseyi Gençlik meclisi Başkanı Hakan Tosun, Fotoğrafçı Kulübü Başkanı Doğukan Koyuncuoğlu’da eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyarette fotoğrafın nasıl çekilip ve değerlendirdiğini Başkan Baran’a aktaran Ahmet Turan Kural, “Aldığım ödül uluslararası bir ödül. Bu sadece benim değil Körfez’in başarısıdır” dedi.

Kent Konseyine Önem ve Değer Veriyoruz

Bugüne kadar her başarının arkasında duran ve daima destekleyen Başkan Baran, alınan bu önemli ödülün ve başarının ilçemiz adına onur verici bir ödül olduğunu dile getirdi. Başkan Baran, “Hükümetimiz yerelden kalkınmasını uygun görmüş ve bu amaçla Kent Konseylerinin kurulmasını sağlamıştır. Körfez’imiz için gelişimi ve kalkınması için biz kent konseyini çok önemli buluyoruz. Kent Konseyinin başarılı çalışmalarının yanı sıra uluslararası başarılarının her dönem devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Başkan Baran, “Kent Konseyimiz Diğer STK’lara Örnek Oluyor”

Karşılıklı geçen sohbetin ardından Başkan Baran, Ahmet Turan Kural’ın aldığı büyük ödülle birlikte ilçemizin ve kent konseyinin adını tüm dünya’ya duyurduğu için ayrıca teşekkür etti. Alınan başarıların bir ekip çalışması olduğunu da dile getiren Başkan Baran, “Kent Konseyimizin Başkanı değerli Belediye Başkan Yardımcımız İsa Taş gerçekleştiriyor. Kendisinin ne kadar bu işe gönül verdiği kurduğu yönetimden ve siz değerli kardeşlerimin gözlerine baktığım zaman anlıyor ve görüyorum. Kurulan bu profesyonel yönetimin ulusal birçok başarıya imza atacaklarına yürekten inanıyor ve bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ayrıca Başkan Baran alınan büyük başarıyı Ahmet Turan Kural’a verdiği hediye ile taçlandırdı. Daha sonra çekilen toplu resmin ardından ziyaret sonlandırıldı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817