Baran; “Körfez’de en az  yüzde 69 ‘evet’ alacağız”
 Referandum için ‘Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi’ diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez’de en az yüzde 69 evet çıkacağına eminim. Ülkemizin geleceği için önemli bir seçim” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği SKM tanıtım toplantısına katıldı. SKM Başkanı ve ekibini tanıtmak, seçim stratejisi ile ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla düzenlenen toplantıda; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yönetimi, İlçe SKM Başkanı Şaban Aydın, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları SKM Başkanları ile SKM içerisinde görev alan teşkilat üyeleri de yer aldı. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Osman Badem, seçimin önemine değindi.

MİLLETİN ONAYINA SUNULACAK

Osman Badem, “Cumhurbaşkanımızın vereceği onay sonrasında milletin onayına sunulacak ve referandum gerçekleştirilecek. Biz referandum için alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Tüm kademelerimiz ve tüm unsurlarımızla milletin önüne gelecek referandum ile ilgili eksikliklerimizi giderdik. Bugün de SKM ekibimizin tanıtımını yapıyoruz. Seçim sürecini de en iyi şekilde yürüteceklerinden eminim” ifadelerini kullandı. SKM Başkanlığına getirilen Şaban Aydın da, “Biz seçimlere hazırız” dedi.

DÖNÜM NOKTASI OLACAK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da konuşmasında referandum sürecinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, “Ülkenin kalkınmasına evet, ülkenin yeniden şaha kalmasına evet ama eski Türkiye özlemine hayır diyoruz. Devletin her yapısına girmiş olan paralel yapıya hayır diyoruz. Ülkenin gelişmesine evet diyoruz. Bu referandum, tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu milletimiz zor zamanlarda her zaman sağduyulu davranmıştır” ifadelerinde bulundu.

TARİHİ MİLAT VE FIRSAT

Referanduma ülkenin gelişmesini ve daha ileriye gitmesini istemeyen bazı kesimlerin ‘hayır’ diyeceğini belirten Başkan İsmail Baran, “Bunu istemeyenler de var. Örneğin bir FETÖ üyeleri var, bazı siyasi partiler var. Bir de süreci hazmedemeyenler var. Rabbim onlara zihin açıklığı versin, gerçeği görsünler. Oysaki bu tarihi bir milat ve fırsattır. Bizim bu referandumdan ‘evet’ çıkacağından şüphemiz yok. Aziz milletimizin hayırlı ve iyi niyetlerle karar vereceğine yürekten inanıyorum” dedi.

KARARIMIZ ‘EVET’ OLACAK

Referandum sürecinin önemini iyi bildiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Böyle zor günlere görev alan SKM ekibine teşekkür ediyorum. Bir siyasi seçim değil. Bu partiler üstü bir seçim. Ülkemizin geleceği adına vereceğimiz bir karar. Kararımız ‘evet’ olacak inşallah” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran, tüm kademelerde SKM Başkanlarına görevlerinde başlarılar diledi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817