banner2779
banner2752
banner2750

BARAN: KÖRFEZ’DE YATIRIMLAR GÜN GEÇTİKÇE ARTIRILIYOR
 Körfez Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantı açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gerçekleştirilen toplantıda 11 gündem maddesi ele alındı.

İstanbul’da Gerçekleşen Patlama İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirilen temmuz ayı olağan meclis toplantısında, İstanbul Atatürk Havaalanında teröristler tarafından haince ve kalleşçe bir şekilde planlanarak meydana getirdikleri patlama ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Baran , “  Öncelikle İstanbul’da mübarek ramazan ayında meydana gelen hain saldırı da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Buradan terör örgütlerini, yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum. “ dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kadir gecesi münasebetiyle meclis üyeleri ile tek tek selamlaşarak kandillerini kutladı.

Sporun Başkenti Körfez

Gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak spor kültürünü kentte oluşturduklarını belirten Başkan Baran, 3800 çocuğa farklı branşlarda hizmet verdiklerini ifade etti. Tesisleşmeye de değinen Başkan Baran Yarımca sahilinde gerçekleşen spor tesisinde çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını söyledi. Sporun Başkenti Körfez olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Baran, Kaşkaldere ve İlimtepe bölgesine halkın taleplerine göre spor tesisleri yapacaklarının bilgisini verdi.

Temmuz ayı olağan meclis toplantısında Başkan Baran şu ifadelere değindi, “Arkadaşlar bildiğiniz üzere 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in bitmesine ve Mübarek Ramazan Bayramına kavuşmamıza sayılı günler kaldı. Ramazan ayında, zor şartlar altında gece gündüz demeden çalışan belediye ekiplerimize de teşekkür ederim. Bu kapsamda buradan siz değerli meclis üyelerimizin, Körfezli hemşerilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın teşrifleri ile dilovasında Osman Gazi köprümüzün açılışını gerçekleştirdik. Avrupa’ya örnek teşkil edecek bu dev proje, vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun ” dedi.

KÖRFEZ’DE YATIRIMLAR GÜN GEÇTİKÇE ARTIRILIYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, temmuz ayı meclis toplantısında yapılan ve yapılacak olan projeleri değerlendirdi. Sarnıç han projesinde çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Baran, “Sevindikli Köyümüzde ve Yukarı Hereke bölgemizde kültür merkezi çalışmalarımız da aynı şekilde devam etmektedir. En yakın zamanda vatandaşımızın hizmetine açacağız. İlimtepe Kültür Merkezimizin de planlamalarını yaptık, kısa bir süre içinde yapımına başlayacağız. Kentimize ve vatandaşlarımıza, şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah “ dedi.

Bir sonraki meclis tarihi 02 Ağustos 2016 saat 15.00 olarak belirlendi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751