banner2779
banner2752
banner2750

BARAN: KÖRFEZİ GÖRKEMLİ BİR GELECEĞE HAZIRLIYORUZ
 Başkan Baran, Mimarsinan Mahallesini ve Esnafı Ziyaret Etti

Körfez Belediyesi, bir yandan şehri imar edip geleceğe hazırlarken diğer yandan da vatandaşların beklenti, görüş ve önerilerini yerinde belirleyerek vatandaş gözüyle çalışmaları değerlendiriyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran vaktinin geniş bir kısmını vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ayırdı. Başkan Baran, yanına birim müdürlerini alarak halkın istek ve taleplerine anında çözümler üretti.

Vatandaşlar İstek ve Taleplerini Başkan Baran’a İlettiler

Esnaflar, ziyarete gelen Başkan Baran ve ekibine çeşitli ikramlarda bulundu. İşyerlerini ziyaret ederek bir isteklerinin olup olmadığının sorulmasından son derece memnun olan esnaflar, Başkan Baran’a teşekkürlerini ifade etti. Başkan Baran da, gerek yolda karşılaştığı vatandaşların ve gerekse ziyaret edilen esnafın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Halk, Kentin En Hareketli Noktaları Konumundadır

Başkan Baran, ziyaretlerin merkezden genele yayılacak şekilde tüm esnafı kapsadığını kaydederek, “Tüm esnafımızı ziyaret edip isteklerinin olup olmadığını soruyorum. Bir eksik varsa bunu orada bizzat görüyoruz. Ekip arkadaşlarımla sorunu belirleyip çözüm yolu buluyoruz. Bu bölgelerde yaptığımız düzenlemelere tanıklık edenler, sarf ettikleri memnuniyet verici sözlerle bizi mutlu ediyor. Görülüyor ki biz çok yerinde ve doğru müdahaleler ile vatandaşların ve bölge esnafının beklentilerine karşılık verebilmişiz. Değişim sadece fiziksel bir değişimin ötesinde yaşamsal bir değişimi de beraberinde getirdi. Halk kentin en hareketli noktaları konumundadır. Halkımızla, esnafımızla birlikte Körfez'i geçmişi kadar büyük ve görkemli bir geleceğe hazırlıyoruz. Ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751