Baran Körfezin Köylerinde Halkla Kucaklaştı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kurban Bayramında da hız kesmeyerek çalışmalarına aralıksız devam etti. Körfezin köylerine kalabalık bir ekiple çıkartma yapan Başkan Baran’a, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Ak Parti Körfez Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti.

Köylülerden Sıcak Karşılama

Köy ziyaretleri kapsamında bir çalışma başlatarak kalabalık bir ekiple Körfezin Köylerini ziyaret eden Başkan Baran, köy halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Köy ziyaretlerine Belen Köyünden başlayan Başkan Baran, Belen Köyü Muhtarı Muammer Yavuz tarafından köyün girişinde karşılanarak köy kahvesinde vatandaşlarla buluştu. Köy kahvesinde şimdiye kadar yaptıklarını ve projelerine değinen Başkan Baran, vatandaşların gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür etti.

Başkan’a Teşekkür

Belen köyü ziyaretinden sonrası Kalburcu Köyü ve Naipli Köyüne geçen Başkan Baran vatandaşla buluşarak Kurban Bayramlarını kutladı. Vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Baran köylü vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. Köy halkı Körfezin köylerine gösterilen ilgilen dolayı ve geçen bu kısa sürede yapılan hizmetler karşısında Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ettiler.

Vatandaşın İsteklerini Not Alarak Dinledi

Şemsettin Köyü ve Sevindikli Köyüne de ziyaret gerçekleştiren Başkan Baran Sevindikli köyünde öğle namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla buluştu. Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Baran’a temasları sırasında halkın ilgisi büyüktü. Cuma Köyündeki vatandaşlarla da bayramlaşan Başkan Baran, oradan Ali Hocalar Köyüne geçti.

Ali Hocalar Köyünde Çalışmalar Ummalı Bir Şekilde Devam Ediyor

Ali Hocalar köyünde, köy muhtarı Orhan Arslan ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşan Belediye Başkanı İsmail Baran ve beraberindekiler köy kahvesine geçtiler. Edilen sohbetin ardından vatandaşlar köylerine ziyarete gelen heyete bazı ikramlarda bulundu.

Ali Hocalar köyüne ismini veren Ali Hoca türbesini de ziyaret eden Başkan Baran Körfez Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan türbedeki çalışmaları incelerek bilgi aldı. Körfez Belediyesi yetkilileri, büyük bir bölümü biten çalışmaların yakında tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Aynı şekilde Körfezin bütün camilerin bakım ve onarımını yapan Körfez Belediyesi Ali Hocalar camiinde onarım ve çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında caminin dış duvarları ve parkeleri tamamen döşendi. Ali Hocalar Camiinde çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanıp vatandaşın hizmetine sunulacağı bildirildi.

Başkan Baran Talimat Verdi

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Başkan Baran, Dikenli ve Taş Köprü köylerini de ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı. Köylerde ki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baran, Köylerdeki eski tarihi binaları da inceleyerek restorasyon çalışması başlatılması için talimat verdi.

Başkan Baran ,”İnsan Odaklı Bir Hizmet Anlayışı İle Yola Çıktık”

Körfezin tarihinin çok eski olduğunu ve bunları hayata kazandırmak için gerekli çalışmaları başlatacaklarını ifade eden Başkan Baran Körfezin Köylerine gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında şunları söyledi, “Öncelikle hemşerilerimizin bizlere göstermiş olduğu yakınlıktan ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Öncelikle bütün Körfezli vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Yapılan hizmetlerin Köy, mahalle ve belde olarak ayırt etmeden devam edeceğini belirten Başkan Baran sözlerine şöyle devam etti, “Geçmişten edindiğimiz tecrübeyi, halkımızdan aldığımız destekle beraber yaptığımız hizmetleri ve daha iyilerini uygulamaya devam etmek istiyoruz. Halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühle inşallah hizmetlerimize devam edeceğiz. İnsan odaklı bir hizmet anlayışı ile yola çıktık. Temel felsefemiz insana hizmet etmektir. Bu kapsamda Körfezin her noktası bizim için aynıdır. İlçemizin her tarafına yakışır hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817