Baran Körfezlilerle Buluşmaya Devam Ediyor
 Körfez Belediyesi, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her hafta Çarşamba günü düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşları makamında kabul ederek onların istek ve taleplerini bire bir dinliyor.

Vatandaşın İstek ve Talepleri Anında Değerlendiriliyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her hafta Çarşamba günü düzenlediği Halk Günleri'ni aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Başkan Baran, her hafta düzenli olarak yapılan görüşmeler aracılığıyla,  bugüne kadar kendisini makamında ziyaret eden binlerce vatandaşın talebini dinleyerek çözüm üretti. Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Baran, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor. Vatandaşların tek tek söz hakkı alarak taleplerini ilettikleri Halk Günü'nde Başkan Baran, gerekli talimatları vererek vatandaşların sorunlarını imkânlar dâhilinde çözüme kavuşturuyor. Halk Günü'nde,  her kesimden vatandaş belediye ile ilgili talep, istek ve önerilerini bizzat Başkan Baran’a anlatma imkânı buluyor.

Çözüm Üreten Bir Belediye

Körfez Belediyesi bugüne kadar yapılan hizmetleri, Körfez halkıyla birlikte dayanışma içerisinde halkın istek ve taleplerine göre gerçekleştirdi. Oluşturduğu profesyonel alt yapısıyla halka en şekilde hizmet veren Körfez Belediyesi, vatandaşın sorunlarını da ön plana tutarak çözüm üreten bir belediye anlayışını en iyi şekilde benimsiyor.

Başkan Baran, “Şeffaf Belediyecilik Anlayışı İle Belediyemizin

Kapıları Vatandaşlarımıza Her Zaman Açıktır”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Halk Günü toplantılarıyla vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşma imkânı bulduklarını söyledi. Ellerinden gelen imkânlar dâhilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olduklarını belirten Başkan Baran, "Halk günlerinde vatandaşlarımızla buluşup onların her türlü sıkıntı ve taleplerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince, istek ve taleplerini ileten insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan da Körfezlilerin bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkânı buluyoruz. Belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dâhil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü tüm vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bugüne kadar biz bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Baran, “Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817