BARAN; PLAKAYI TUTTURACAĞIZ
Ak PARTİ Körfez İlçe Başkanlığının haftalık olağan toplantısının bu haftaki konuğu Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran oldu.  Ak PARTİ Körfez İlçe Başkanlığının haftalık olağan toplantısının bu haftaki konuğu Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran oldu. Toplantıda AK parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem “30 Mart itibariyle İsmail başkanımızın ön gördüğü % 60 oy oranını kendimize hedef koyduk ve hedefimiz de bu yönde olacak inşallah,  İsmail başkanımızla birlikte SKM ekibimizin koordinasyonu ve hazırlamış olduğu programlar çerçevesinde bu güne dek; toplantılarımızı, organizasyonlarımı ve çalışmalarımızı aralıksız yaptık, bundan sonraki süreçte de hızımıza hız katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin her türlü. Allah yar ve yardımcımız olsun diyerek sözü başkan adayımıza bırakıyorum dedi.  

 

ADAYLIK SÜRECİNDE BİRLİKTEYDİK ŞİMDİ DE

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Baran “30 Mart 2014 seçimlerimizin de İlçemize İlimize memleketimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. 3 ayı aşkın bir süredir ilçemizde aday adaylığı süresi içerisinde özellikle çok güzel günleri birlikte yaşadık, yoğun süreç yaşadık bu vesileyle tüm aday adayı arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum gerçekten çok seviyeli bir çalışma yaptılar kimse kimseye bir karalama yapmadı çamur atmadı herkes partimiz için ben daha güzel hizmetler yapma yarışındayım diyerek güzel çalışmalar ortaya koydular.  

 

İLÇE BAŞKANIMIZ TOKAT'LI HEDEF PLAKA % 60

Baran “Biz %50 üzerinde kesin bir hedefteyiz ama çıtamızı %60 olarak tutuyoruz yani kendimizi ,%60'a göre motive edeceğiz ama %50'nin üzerinde oy alacağız. Bu 51 olur 59 olur 60 olur biz 60 olmasını istiyoruz çünkü ilçe başkanımız Tokatlı ve Tokat’ın plakası da 60 yani neden 60 sırrını anladınız inşallah buda arkadaşlar işin esprisi Allahın izniyle diyerek sözlerine devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817