Baran Sağlık Çalışanlarının Bayramını Kutladı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ramazan Bayramı nedeniyle Körfez Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Sağlık çalışanları ve hastaların yaşadığı memnuniyet gözlerinden okunuyordu.

Karanfil Hediye Etti

Birlik ve beraberliğin en yüksek seviyeye çıktığı, yaşlıların ve hastaların ziyaret edildiği dini bayramlardan olan Ramazan Bayramında, Belediye Başkanı Baran, Körfez Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastane doktorlarının, hastaların, sağlık görevlilerinin ve yönetiminin Ramazan Bayramını kutlayarak karanfil takdim etti.

Başkan Baran’a Hastane Yönetiminden Teşekkür

Başkan Baran’a ziyaret esnasında Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yöneticileri eşlik ederken Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dt. Zehra Coşkun Salih ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ümit Tırpancı da Baran ve beraberindekileri karşıladı. İlk bayram tebriğinin Devlet Hastanesi yöneticilerine yapıldığı ziyarette, hastane yönetimi yetkilileri kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Baran’a teşekkür etti.

Sağlık Çalışanlarına Moral

Hekimlerin ve sağlık personelinin büyük özveri ve hoşgörüyle çalışması gereken bir alan olduğunu, söz konusu hastanedeki hekim ve sağlık personelinin de bunu sergilediğini ifade eden Baran, herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Hastaların iyi gününde, kötü gününde yanlarında olmaya gayret ettiklerini ifade eden Başkan Baran, hastalara ve sağlık çalışanlarına bir nebze olsun moral verip onlarla birlikte olmak adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Hastalarla tek tek sohbet edip bayramlarını kutlayan Baran, acil şifalar dileyerek sağlıklı bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Vatandaşların istek ve temennilerini de soran Belediye Başkanı Baran, çocuklarla da yakından ilgilendi.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817