banner2779
banner2752
banner2750

Baran vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor
 Körfez Belediyesinin her hafta Çarşamba günü gerçekleştirdiği, halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği “Halk Günü Toplantıları”ramazanda da devam ediyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın makamında gerçekleştirilen halk günleri toplantısında, tüm Körfezliler başkanla bire bir görüşme imkânı bulurken her türlü sıkıntılarını dile getiriyorlar.  Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Baran, kısa sürede çözülmesi için görüşme esnasında hazır bulunan başkan yardımcılarına ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor. Belediye Başkanı Baran, amaçlarının tüm Körfez halkı ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Baran, “Elimizden geldiğince, istek ve şikayetlerini ileten vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.Vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz kutsal bir gecenin gündüzünde vatandaşlarımızın dertlerine derman sorunlarına çözüm olabildiysek ne mutlu bize " dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751