banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Baran, “Yılmadan, Yorulmadan Halkımıza Hizmet Edeceğiz”
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Körfez’in Sevindikli köyüne çıkartma yaparak köy halkıyla buluştu.

Oldukça kalabalık bir ekiple Sevindikli köyünde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı İsmail Baran’a Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri eşlik etti. Körfez’in başkanlarını Sevindikli köyü muhtarı Fikri Yaşar ve köy halkı karşıladı. Daha sonra köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen başkanlar köy halkıyla birlikte çeşitli sohbet gerçekleştirip çay içti.

Körfez’in Köyleri Merkez Mahalleler Gibi Hizmet Görmeye Başladı

Yeni çıkan yasa ile birlikte köylerin mahalle statsüne kavuşmasının faydalarını şimdiye kadar fazlasıyla gördüklerini belirten köy halkı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a yapılan hizmetlerin karşısında teşekkür ettiler. Oluşturulan ekiplerce köylerde yapılan hizmetleri köy halkı ile paylaşan Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni muhtarlık binaları, okulların bakımları ve tadilatları köy halkı ile paylaştı. Halkın istek ve taleplerini en ön planda tutarak gerçekleştirdiği muhtarlar koordinasyon toplantılarında, köy muhtarlarının isteklerini değerlendirerek çözüme kavuşturdukların dile getiren Başkan Baran, “Merkez mahalleler gibi köylerimizde hizmet görmeye başladı. Okullarımızın bakımlarını ve tadilatlarını gerçekleştirdik. Çöp konteynerlerimizi yeniledik, eksik olan yerleri tamamladık. İlçe Başkanımız Osman Badem ile birlikte sizleri ziyaret ederek fikir alışverişleri gerçekleştiriyoruz. Yılmadan, yorulmadan köylerimize ve ilçemizin her noktasına hizmet götüreceğiz” dedi.

Badem, “İlçemiz Kısa Sürede Önemli Hizmetler Gördü”

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ise yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı İsmail Baran’ın köylere kısa süre içerisinde yapmış olduğu hizmetlerin önemine değindi. Badem, “Başkanımız kısa sürede ilçemize önemli hizmetler gerçekleştirdi. Yapılan bu hizmetleri bizler ve siz değerli halkımız ap açık görüyoruz. Bundan sonra ki süreçte de ilçemizde birlik ver beraberlik içerisinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkanlar köy halkının istek ve taleplerini dinlemenin yanı sıra sık sık not aldılar. Köy halkı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Belediyemizin bizimle birlikte olması, köyümüzde sürekli iş makinaların ve belediye çalışanlarını görmemiz bizleri çok mutlu ediyor. Eminiz bundan sonraki süreçte de birçok yenilik ile köylerimiz daha bakımlı ve cazip yerler haline getirilecek” dedi.

Çıkan Yangın Büyümeden Önlendi

Sevindikli köyü ziyareti öncesi Fevzi Yaman’a ait bir iş yerinde çıkan yangın köy halkını ve başkanları korkuttu. İtfaiyenin olaya anında müdahale etmesinin ardından çıkan yangın büyümeden önlendi. Belediye Başkanı İsmail Baran, Fevzi Yaman’a geçmiş olsun diyerek çıkan yangın ile ilgili bilgiler aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826