banner2779
banner2752
banner2750

Baran’dan Esnaf ve Sanatkârlar Odasına Ziyaret
 Oluşturduğu profesyonel hizmet altyapısıyla Körfez esnafının yüzünü güldüren Başkan Baran, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkâr Oda Başkanı Yahya Öztürk’ü yeni binalarında ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkan’ı İsmail Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkâr Oda Başkanı Yahya Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Körfez esnafının her türlü istek ve taleplerini en iyi şekilde dile getirerek organize eden Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkâr Odası yeni hizmet binasında vatandaşın hizmetine girdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Sivil Toplum Kuruluşları ile sık sık gerçekleştirdiği toplantılarla esnafa ve Körfez’e birçok yenilik getirdi.

Binalarını ve yerlerini değiştiren Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Yahya Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , ”Körfez’e en şekilde hizmet vermek için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Bizler seçilmiş yöneticiler olarak tek bir amacımız var oda Körfez’e hizmet etmektir” dedi.

Belediye Olarak Halkımıza Kapılarımız Her Zaman Açık

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sivil Toplum Kuruluşları ile sürekli istişare içerisinde olduklarını belirterek, STK’larımızla sürekli görüşmeler halindeyiz, hepimiz Körfez için ne yapabiliriz bunun derdindeyiz. Körfez’e nasıl faydalı olabiliriz. Esnafımızın istek ve taleplerini nasıl hallederiz, vatandaşlarımıza en güzel nasıl hizmet verebiliriz konularını görüşerek fikir alışverişinde bulunarak çözüm önerilerini alıyoruz. Bütün taleplerin üstesinden el birliğiyle geleceğimiz inancım tam. Belediye olarak bütün halkımıza kapımız her zaman açık” dedi.

Körfez’deki Başarıların Sebebi Birlik ve Beraberlik

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez’deki birlik ve beraberliği takdir ettiğini belirterek, “Burada başarılar bu şekilde geliyor. Bir işte başarılı olmak gerekiyorsa o konuda birlik içerisinde çalışılması gerekmektedir. Körfez’deki başarıların büyük bir sebebi bence buna bağlı” dedi. STK’ların kaymakamlık ve belediyeler ile sürekli iletişim halinde olması vatandaşa daha net ve kaliteli hizmet getirir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751