Baran’dan, Fener Gölü için proje Sözü
 Tütünçiftlik Sahili Güzelleştirme ve Koruma Derneği, Fener Gölü’nün geri alınma kararından sonra Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret ederek, yapılacak çalışmalara katkı sözü aldılar.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret eden, Tütünçiftlik Sahili Güzelleştirme ve Koruma Derneği yönetimi, yapılması düşünülen çalışmalar hakkında bilgi verip, bilgi aldılar. Dernek Başkanı Hulusi Küçükdevlet  ile birlikte ziyarete katılan yönetim kurulu, Fener Gölü’nün resmi olarak ta geri alınması halinde yapılacaklar hakkında bilgi istediler. Başkan İsmail Baran, Fener Gölü’nün Federasyon tarafından boşaltılmasından sonra çok güzel projeler hazırlayacaklarını belirterek, ‘’Bu alanda mesire alanları, göle yönelik akua park türü çalışmalar düşünüyoruz. Ancak, hazırlanacak olan projeler sizlerinde görüşleri alınarak yapılacaktır’’ dedi.

Dernek yönetimi, proje aşamasına katılacakları yönünde söz almanın mutluluğu ile, Başkan İsmail Baran’a ve meclis üyelerine çalışma nedeniyle teşekkür ederek, çiçek hediye ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817