Baran’dan Şampiyonlara Tam Destek
Körfez Belediyesinin başarılı sporcuları elde ettikleri başarıları Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile paylaştı. 14 ve 22 Ağustos tarihleri arasında Ordu’da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularımız Körfez Belediyesi adına büyük bir başarıya imza attılar.

Dereceye Giren Sporcular Başkan’ı Ziyaret Etti

Körfez Belediyesi adına yarışan sporcular Emrah Alioğlu, Burak Güneş, Hoca’ları Uğur İhsan Yaman ve Yardımcı Hocaları İlhan Güneş madalyaları ile birlikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret ettiler.

Sporcuları makamında ağırlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, antrenörlerinden sporcular ile ilgili son bilgileri aldı ve sporcularımızın isteklerini dinledi.

Baran, “Spor’a Yatırım Yapmaya Devam Edeceğiz”

Ordu’da düzenlenen şampiyonada Belediye sporcularından 94 kiloda Emrah Alioğlu 1., minikler Türkiye şampiyonasında yarışan Burak Güneş ise 3. oldu. Başkan Baran, Körfez ve Belediye adına büyük başarılara imza atan genç sporcuları tebrik ederek hediye takdim etti.

Belediye sporcularından Emrah Alioğlu’nun 15-23 Kasım tarihlerinde Slovenya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında büyükler kategorisinde ülkemizi temsil edecek olması nedeniyle Başkan, başarılarının devam etmesini temenni ettiğini ve her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Başkan Baran, Milli takıma seçilerek büyük bir başarıya imza atan, ilçemizi ve Ülkemizi temsil edecek olan sporcumuza övgü dolu sözler ile bahsetti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Spora ve Sporcuya önem veriyoruz. İlçemiz ve Belediyemiz adına yarışan gençlerimizi Bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırdıkları için kendilerini tebrik ediyorum. Ülkemizde güzellikler her geçen gün artıyor, Spor’da, ekonomide, siyasette her geçen gün başarılar geliyor. Bu güzellikleri daha fazla bir şekilde spora da yansıtacağız. Sporcularımızın başarılı olmaları bizleri mutlu ediyor, desteklerimizi onlardan esirgemeyeceğiz, başarılı olmaları için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Spora ve alt yapıya yatırımlarımız devam edecek. Sporun birçok dalından milli sporcular yetiştirip ve bu sporcuların ilçemizden çıkmasını için çalışıyoruz. Bu başarıların asıl mimarı Hoca’mız Uğur İhsan Yaman’a gayretleri ve çabaları için teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızın ve hocalarınızın gayretiyle milli takıma sporcu göndermeyi başardık. Emrah Alioğlu kardeşimiz ülkemiz adına şampiyona yarışacak, ben kendisini bu başarı için şimdi den tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.      

 

Hedeflerinin Milli Takıma sporcu yetiştirmek olduğunu, bunun gerçekleşmesinden dolayı büyük sevinç yaşadıklarını belirten Antrenör Uğur İhsan Yaman, desteklerinden dolayı Başkan Baran’a teşekkür etti. Yaman; “Sporcumuz kendisine olan güvenimizi de hiçbir zaman boşa çıkarmadı. Milli Takıma sporcu göndermenin haklı gururunu yaşarken bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyorum ” dedi.

 




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817