banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Baran’dan Yeni Vali’ye Hoş geldin Ziyareti
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Valisi olarak atanan Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Baran, “Birlik ve Beraberlik İçerisinde Halkımıza Güzel Hizmetler Gerçekleştireceğiz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Valiler Kararnamesi ile Mersin Valiliğinden ilimize atanan Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Vali Güzeloğlu’na başarılar dileyen Başkan Baran, hep birlikte güzel işler yapacaklarına inandığını vurguladı. 

Vali Güzeloğlu Körfez Halkına Selam Yolladı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, tüm Körfez halkına selam yollayarak, Kocaeli’ne gelişinde kendilerini karşılayan Belediye Başkanı İsmail Baran’a ayrıca teşekkür etti.

Körfez Belediyesi olarak yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında da bilgiler aktaran Başkan Baran, birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yürüteceklerini vurgulayarak Vali Güzeloğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Kocaeli’ni Güzel Bir Geleceğe Taşıyacağız

Başkan Baran’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Valisi Güzeloğlu, “Ziyaretinizden ötürü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi birlik ve beraberlik çerçevesinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Kocaeli'ni yönetirken her kesime, her kişiye hem dokunmak hem buluşmak, hem de sevgi ve gönül köprüsü kurmak için çalışacağız. Bu süreçte misyonum görev yaparken merkezinde insan olan, tüm devlet kurumlarında ve kamu hizmet birimlerinde insana saygıyı ve insana hizmeti esas alan bir yönetim anlayışıyla çalışmak olacaktır. Halkın huzur ve güvenliği başta olmak üzere Kocaeli için elimizden geleni yapacağız. Bu bayrak yarışında yarım kalan projeler veya devam eden projelerin sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826