BARAN;KÖRFEZ’DE 80 BİN  TON ASFALT SERDİK

Körfez Belediyesi, ilçede vatandaşların hayatını kolaylaştıran çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal alanda adeta asfaltsız yol bırakmamak adına çalışmalarını yürüten Körfez Belediyesi, yeni imar yollarının da açım işlemlerini gerçekleştiriyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da köy ziyaretleri sırasında yeni imar yollarının açım işlemlerini yerinde inceledi, asfalt çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

HUMMALI ÇALIŞMA VAR

Başkan İsmail Baran, “Körfezimizin yollarında yaz aylarından bu yana hummalı bir çalışma sürdürüyoruz. Kısa süre içerisinde Sipahiler bölgesinde birçok yolun asfaltlanması çalışmasını tamamladık. Kış bastırmadan önce, son bahar mevsiminde hava şartlarını değerlendirerek asfaltsız bir metrekare yerimiz kalmasın diye çalışıyoruz.

ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ

Çalışmalarımız 36 mahalle ve 16 köyde aralıksız olarak devam ediyor. Bu yıl 80 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Bunun yanında soğuk asfalt yapılan alanlarımız da var. Bu şekilde köylerimizde vatandaşlarımızın daha rahat ortamlarda yaşaması için yol imkanı olmayan bütün mahallelerimizi yola kavuşturduk” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817