BARAN;KÖYLERİMİZİN 50 YILINI PLANLADIK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in köylerinde devam eden projeleri yerinde inceledi ve gelinen nokta hakkında bilgiler aldı. Körfez’de tüm mahalle ve köyleri ziyaret eden vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Baran, bir gününü de Ali Hocalar, Dikenli, Kutluca, Şemsettin ve Sipahiler Köyü’ne ayırdı. Bu bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan İsmail Baran, köylülerle de bir araya gelerek talep ve önerilerini tek tek not aldı.

DİNLEDİ, YARDIM ETTİ

Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve birim müdürleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde renkli görüntüler de oluştu. Başkan Baran kimi köyde fırının başına geçti kiminde ise tadilat yapan köylüye yardım için küreği eline aldı. Köy muhtarlarından da yapılan çalışmalar ve talepleri konusunda bilgiler alan Başkan İsmail Baran, bugüne kadar köyler bölgesine 20 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Köylülerle gerçekleştirilen toplantıda ‘Halka hizmet, Hakk'a hizmettir’ ilkesi ile çalıştıklarını belirten Başkan İsmail Baran, “Kapımız ve kalbimiz sizlere her zaman açık. Kırsal mahallelerde tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için bütün müdürlüklerimizi seferber ettik. Kırsal mahallelerimizin her noktasına en yakın mahalleye de en uzak mahalleye de eşit hizmet götürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817