Barbaros Mahalle yönetiminden Engin Koyun'a ziyaret

Yapılan ziyarete Ak Parti Körfez İlçe Barbaros Mahallesi yeni Başkanı Ercan Söğüt, Yönetim kurulu üyeleri Naci Taşdelen İmdat Meral Murat Taşdelen Nihat Kılıç Mustafa Özmen Cihan Çeker Lütfü Kocakuşak Yücel Kökçü Murat İnce Fazlı Söğüt katıldı.

                Ak Parti Körfez İlçe Barbaros Mahallesi yeni Başkanı Ercan Söğüt ve mahalle yönetim kurulu üyeleri bu önemli göreve getirildiklerinden dolayı teşekkür ederek, Başkan Koyun’a Çiçek takdim ettiler.

                Başkan Söğüt yaptığı konuşmada çok önemli bir göreve getirildiklerini bu görevi yaparken takım halinde birlik beraberlik içinde layıkıyla yapacaklarını sadece başkan ve biri iki kişi ile değil yönetimimde bulunan tüm arkadaşlarımla paylaşarak çalışacaklarını belirtti. Barbaros mahallesini ilgilendiren konuları en kısa zamanda yönetim olarak takip edeceklerini ve İlçe teşkilatımıza bilgi verecekleri söyledi.

                Başkan Koyun, Barbaros Mahallesi’ nin kabulünde yeni Başkanı Söğüt ve Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ak Partinin Mahalle yönetimlerine çok önem verdiğini belirtti. Hedefimizin Mahallelerde ulaşılmadık yer bırakmamak olduğunu söyledi. Ziyarete katılan yönetim kurulu üyelerinden gelen soruları cevaplayan Koyun Türkiye gündemindeki ve Ak Parti ailesi ile ilgili konular hakkında bilgiler verdi.

                Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ziyaretten dolayı Barbaros Mahalle Başkanı Söğüt ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817