banner2779
banner2752
banner2750

 Barış platformu rehber olacak

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Barış Platformu sözcüsü Ömer Faruk Gergerlioğlu ile beraberindeki heyeti kabul etti. Heyet, barışa Kocaeli’den destek vermek amacıyla çalıştıklarını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, barışa hizmet eden her çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.

KOCAELİ BARIŞ PLATFORMU

Kocaeli genelinde çok sayıda dernek ve STK’nın bir araya gelmesiyle kurulan Kocaeli Barış Platformu üyelerinden oluşan heyet, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Platformun sözcüsü Gergerlioğlu, ‘’Kocaeli Barış Platformu olarak, barış sürecine destek vermek amacıyla bir araya geldik. Herkesin içinde olduğu, her kesimin destek verdiği bir platform olarak barışa hizmet etmek istiyoruz’’ ifadesini kullandı.

PLATFORM TÜRKİYE’DE İLK

Kocaeli’nde kurulan platformun Türkiye’de ilk olduğunu dile getiren Gergerlioğlu ile heyette yer alan STK temsilcileri, ‘’Bu çalışmamızın Türkiye’ye örnek olmasını arzu ediyoruz. Her kesimden ve her meslekten arkadaşımız platformda yer alıyor. Kocaeli adeta küçük bir Türkiye’dir. Kocaeli’de barışı sağlayabilirsek, Türkiye’de de barışı temin edebiliriz diye düşünüyoruz’’ açıklamasını yaptı. Platform temsilcileri, 29 Haziran’da düzenleyecekleri sempozyuma Başkan Karaosmanoğlu’nu da davet etti.

KOCAELİ’DE SEVGİ ÖN PLANDA

Kocaeli’de oluşturulan barış platformundan ve heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Böyle bir platform barış için ihtiyaç duyulan bir oluşumdur. Biz farklılıkları zenginliğimiz olarak görüyoruz. Attığınız bu adımın barışa destek olacağına inanıyorum. Toplumun her kesiminin birbirini tanıması gerekiyor. Tahammül kültürünü geliştirmeliyiz. Bu kentte kardeşlik, dostluk ve sevgi ön planda. Bu platformun barışa rehberlik edeceğine inanıyorum. Kent Konseyi ile çalışmalarınızı zenginleştirebilirsiniz. Uzun soluklu bir çalışma olacağına inanıyorum. Herkese yüreğinizi açarsanız, onun bereketini görürsünüz’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751