BARİYERLERE ÇARPAN SÜRÜCÜ CAMDAN FIRLADI


Alınan bilgi ve iddialara göre Abdullah Baki (58) adlı kamyonet sürücüsü, yönetimindeki 41 HZ 370 plakalı kapalı kamyonet ile İstanbul istikametinde seyrederken, aynı istikamette seyreden Ömer F. U. Nun kullandığı 34 ND 2516 plakalı otomobil ile çarpıştı.


Çarpışma sonrasında direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet, önce orta bariyerlere, daha sonra da yan yol bariyerlerine hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü Abdullah Baki camdan fırlayarak yola savruldu. Yaşana  kazanın şiddetinden aracın yakıt deposu dahi yerinden koptu.


Kaza sonrasında kamyonet sürücüsü ağır yaralı olarak 112 sağlık ekipleri tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobilde bulunan 2 kişi ise yara almadan kazayı atlattılar. Kamyonet sürücünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817