Baro’ya hayırlı olsun ziyareti


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Barosu Başkanlığı’na yeniden seçilen Av. Tamer Solakoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Barosu’nda gerçekleşen ziyarette Av. Solakoğlu’na başarı dileklerini iletti.

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Karaosmanoğlu, kısa süre önce yapılan olağan genel kurulda Kocaeli Barosu Başkanlığı’na yeniden seçilen Av. Tamer Solakoğlu ile yönetimine konuk oldu. Av. Solakoğlu’nu kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, görevinde başarılar diledi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli Barosu yönetiminde başarılı çalışmalar yapacağınıza gönülden inanıyorum’’ dedi.

GÜÇLÜ HUKUK BÜROLARI
Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Av. Solakoğlu, yapacakları hizmetlerde belediyeler ve kamu kurumlarıyla uyumlu çalışmalar içinde olmayı arzu ettiklerini dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu da, Kocaeli’nde avukatların bir araya gelerek güçlü hukuk büroları oluşturmalarının mesleki açıdan önemine değindi.

SU GİBİ, EKMEK GİBİ
‘’Hukuk bir toplum için su gibi, ekmek gibi olmazsa olmazlardandır’’ ifadesini kullanan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Toplum içerisinde hak hukuk kuralının korunmasında avukatların önemli bir görevi bulunmaktadır. Güçlü bir yapıya sahip bulunan Kocaeli Barosu’na çalışmalarında başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu. Av. Solakoğlu, yaklaşık bin üyesi bulunan Kocaeli Barosu’nun çalışmalarıyla ilgili Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817