BAŞAKAN BULUT; “GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ"

Minik Öğrencilerden Ziyaret

TBMM’nin açılışının 98. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, minik öğrencilerle buluştu. Dumlupınar Mahallesi Dere Sokak No: 23 adresinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Derince Özel Yaşam Paylaşım Anaokulu Kurucusu Aslı Olgun, okul müdürü Cennet Polat, sınıf öğretmeni Esra Akdeniz, öğrenciler Alya Altınada, Gayenur Yılmaz, Utku Ünver, Meyranur Yılmaz, Murat Kaan Kiriş ve Eymen Hacımurtazaoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaret Başkan Bulut’un makamında gerçekleşti.

Hatıra Fotoğrafı Çektirdiler

Bu anlamlı buluşmada öğrenciler, tek tek Başkan Bulut’un koltuğuna oturarak hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Bulut, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan’ı ilçemizde en güzel şekilde kutladık. Ayrıca bugün burada minik yavrularımızı ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, güçlü yarınlarımızı oluşturacağına olan inancım tam. Biz de eğitim konusunda yapılan faaliyetleri kendi asli işimiz gibi görerek, eğitim camiasının yanında yer almayı sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817