BAŞAR, KÖYLERE UZMANLI ÇIKARMA YAPTI
 CHP Körfez Belediye başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, Cuma köy Alihocalar ve Dikenli köyüne uzman bir ekiple çıkarma yaptı.

 

Başar, eski Tabip Odası Başkanı Dr. Aykut Çelik, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Seydi Çelik,  Yrd. Doç. Dr. Safiye Başar, Meclis üyeleri, Meclis Üyesi Aday Adayları ile  Cuma, Alihocalar ve Dikenli  köylerinde köylüler ile toplantılar yaptılar.

 

Önce köylüleri dinleyen ve sorunlarını not alan Prof. Dr. Reşat Başar “

Yollara düştük körfezde gitmediğimiz yer bırakmadan mahalle mahalle köy köy geziyoruz. Yanımda uzman arkadaşlarımla Biz Körfez için ne yapabiliriz, projelendiriyoruz.  Ben de köy çocuğuyum, öğretmen çocuğuyum. Ben siyasete yeni girdim ama iyi bir yöneticiyim. Dekanlık görevim süresince makamımın kapısını öğrencime, memuruma ve öğretim elemanı arkadaşlarıma kapatmadım. İktidara geldiğimde de, Körfez Demokratik yöntemle yönetilecek. Halkım yönetimde söz sahibi olacak. Ne köy ne kent kalmış hiç bir şey Körfez halkı için değil. Köyü mahalle yapıyor, kent konforu yok, halk otobüsü bile yok. O otobüsün geleceği yolu yok. Köy halkı perişan, tansiyon ölçtürmek ve iğne yaptırmak için bile kilometrelerce yol gidiyor.”dedi.

 

Prof. Dr. Başar,  konuşmasında her köye sağlık ekipleri geleceğine söz vererek, vatandaşın hakkını koruması içi gönüllü hukuk büroları kuracaklarını, gönüllü avukatlık ve danışmanlık hizmetini sunacaklarını söyledi. Söz alan uzmanlar ise, Körfez ve köyler için yapılacak çalışmalar hakkında köylülere bilgiler verdiler.

 

Körfez eski DP belediye Başkan Adayı Fevzi Canbaz da “ Ben bu köylerin çocuğu olarak çok üzgünüm. Köylerimizin köylülerimizin hali perişan, köyüne ulaşacağı yolu dahi yok, yollara hiç bakılmamış, biz böyle bırakmadık. Reşat Hocamla yola çıktık, az kaldı”direk destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817