Başar: “Ne köyüz, ne ilçe”
 CHP Körfez Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar, ev toplantıları ile projelerini anlatmaya devam ederken, diğer taraftan da partinin önde gelen isimlerinin tecrübelerinden yararlanmak için temaslarda bulunuyor. Prof. Başar, Mimar Sinan Mahallesinde yapılan toplantıda ekibiyle birlikte çalışmaları masaya yatırdı. CHP Belediye Başkan aday adayı olan Serap Baykurt ile çok sayıda partinin önde gelen ismi de bu toplantıda hazır bulundu.

“DÖNÜŞÜME İHTİYAÇ VAR”

Reşat Başar, Körfez’in Kocaeli’nin en dağınık, en mağdur ve hizmet yoksunu bölgesi olduğunu belirtti. Başar, “Her mahallede bir başka sorun yaşanıyor. Görüştüğümüz her vatandaş, yaşadığı bölgeden ve hizmetlerden memnun değil. Körfez adı ilçe ama sönük, diğer ilçelerin gölgesinde kalmış durumda. Ne köy ne kent. Körfez’in baştan sona, yeni ve etkili projelerle ayağa kaldırılması gerekiyor. Bu iş sadece alt yapı ve göstermelik bazı işlerle olmaz. Kentin hem yönetim hem de kentin komple dönüşüme ihtiyacı var” diye konuştu.

Serap Baykurt da toplantıda, CHP’nin projelerine Körfez’in ihtiyacı olduğunu vurguladı,“Biz her göreve hazırız. Sadece destek vermek değil, bir aday gibi çalışıp Körfez’de halkın idaresini kuracağız.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817