BAŞAR, “ÖNCE SEÇMENE SONRA SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
 CHP Körfez İlçe Başkanlığı,  30 Mart seçimlerinde sandıklarda görev yapacak  görevlilere yasal ve teknik bakımdan haklarını ve davranışlarını içeren bir eğitim verildi.

 

Sandık Görevlileri Eğitim Programı kapsamında CHP Yerel Seçim Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimi, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu tarafından verildi. Aksu, yasal hakları, sandık başında yapılacak ve yapılmaması gereken davranışlar, sandık görevlileri ile seçmen ilişkileri gibi  çok sayıda başlık altında anlatımlarda bulundu. Sandık görevlileri ise çeşitli sorularla eksiklerini tamamladılar.

 

Eğitimin ardından CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Reşat Başar önce  Körfez ile ilgili projelerini anlattı. Her görevlilinin aynı zamanda bir saha görevlisi olduğunu,  saha da vatandaşlara projeleri aktarmaları ve yeni seçmen kazanmaları gerektiğini anlatan Başar, seçimin örgütlü güç ile kazanılacağını vurguladı.

 

Başar, “Sandık görevlileri, kazanılacak başarının mimarlarıdır. Bu yüzden tüm görevlilerimiz her şeyi ince eleyip sık dokumalıdır. Önce seçmene, sonra sandığa sahip çıkacağız. Seçmene sahip çıkmazsak, sandıklar işe yaramaz.  Sandıklara sahip çıkmazsak, bu kez yanlışlar ve  hilelerin  kurbanı oluruz.”dedi.

Eğitim sonunda sandık görevlileri Teşekkür Belgelerini bizzat Prof. Dr. Reşat Başar’ dan aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817