BAŞAR SİYASETTE ACEMİ, İNANDIRICILIKTA USTA
 CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Reşat Başar, yerel seçim tarihi yaklaşırken esnaf ve vatandaş gezilerine ağırlık vermeye başladı.

Ziyaretleri sırasında alçak gönüllü tavrı ve siyasette acemi olduğunu kabul etmesiyle takdir toplayan Reşat Başar, yapamayacağı vaatlerde bulunmaması nedeniyle de inandırıcılığını arttırıyor. Reşat Başar yaptığı konuşmalarda, siyasette acemi olduğunu ve bu nedenle de bir öğretmen gibi konuştuğunu belirterek, ‘’Ancak ben yapamayacağım vaatlerde bulunmam. Yarın belediye başkanı olarak karşınıza geldiğimde size hesap veremem. Karşınıza rahatça çıkabilmem için vaatlerimi yerine getirmeliyim ve gerçekleştirebileceğim projeleri anlatmalıyım’’ dedi.

Başar’ın bu tutumu ziyaret ettiği vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıp, kendisine olan ilgi ve güveni arttırıyor. Son gelişmelerden sonra siyasi arenada güvenilir insan siması arayan vatandaşlar, bu nedenle de Reşat Başar’a ayrı ilgi gösteriyorlar.

Hayata tutunan başkan

Reşat Başar’ın mücadeleci girişimi anne karnındayken yaşadığı üzücü olayla başlamış. Başar, daha anne karnındayken zorluklarla mücadele etmeye ve hayata tutunmaya başladığını anlattığı öyküsünde, ‘’Annem bana hamileyken tandıra düşmüş. Ateş olan tandırda eli yanmasına rağmen beni ve kendisini kurtarmış. Böylece zorluklarla ve hayatla mücadeleye anne karnında başlamışım. Zorlukları ve mücadeleyi severim’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817