BAŞARAN MAHALLESİ ŞUYULANDIRMA İŞLEMLERİNDE SONA YAKLAŞILDI
  

Arslanbey Başaran Mahallesi’nde bulunan 61 hektarlık alandaki şuyulandırma işlemlerinde sona yaklaşıldı.

 

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; 27.04.2015 tarihi ile 29.05.2015 tarihleri arasında askıya alınmış olan, Arslanbey Başaran Mahallesi’ndeki 61 hektarlık arazinin şuyulandırma çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi.   

 

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “350 adet konut ve ticaret parseli, 4 adet kültürel tesis alanı, 1 adet sağlık tesis alanı, 1 adet okul alanı, 1 adet cami alanındaki, parklar ve imar yollarından oluşan bölgede yapılan şuyulandırma işlemlerine, toplam 52 adet talep ve itiraz dilekçesi tarafımıza iletilmiştir. Dilekçeler ön inceleme yapılarak talep konularına göre tasnif edildikten sonra Belediyemiz Encümenince karara bağlanacaktır. Encümen kararından sonra talepler ve itirazlara ilişkin, ilgililerine yazılı bilgi verilecektir. Bölgenin kadastro kontrolleri ve tapu tescil işlemleri en kısa zamanda tamamlanarak tapu dağıtımı yapılacaktır.”

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817