BAŞARI ÖDÜLLERİ BULUT’TAN
 Ders çalışmaya teşvik edici proje

İlçe genelinde eğitim veren 55 okulda ilk dörde girerek mezun olan toplam 217 öğrenciye Derince Zübeyde Hanım Parkı’nda düzenlenen törenle karne hediyeleri olan bisikletleri verildi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un başarılı öğrencilerin teşvik edilmesi amacıyla başlattığı projede bisikletlerin teslim töreni coşku içerisinde geçti. Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleşen bisiklet dağıtım törenine Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, meclis üyeleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

 

“Hiçbir başarı ödülsüz kalmaz”

Bisiklet dağıtım töreninde bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, eğitime yönelik çalışmaları her zaman desteklediklerini belirterek, “Bugün burada çok değerli öğrencilerimizin hediyelerini vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Başarının ödüllendirildiği bugün sizlerle birlikte olmak bizim için çok güzel. Marifet iltifata tabidir derler. Biz de ‘hiçbir başarı ödülsüz kalmaz’ diyerek öğrencilerimize bugün hediyeleri olan bisikletlerini veriyoruz. Geçen yıl ilk üçe giren öğrencilerimizi ödüllendirmiştik bu yıl bu sayıyı daha da arttırarak ilk dörde giren öğrencilerimizi ödüllendirdik” dedi.

 

“Gelecekte bu kenti sizler yöneteceksiniz”

Öğrencilere önemli mesajlar veren Başkan Bulut, “Gelecekte bu ilçeyi, bu kenti sizler yöneteceksiniz. Bu yüzden sizin eğitiminiz bizim için büyük önem taşıyor. Eğitim bizim için olmazsa olmazımızdır. Bu noktada çocuklarımızın gelişimi için büyük gayret gösteren öğretmenlerimize ve ailelerine ellerinden gelen katkıyı sundukları için teşekkür ediyorum” dedi. Kendi öğrencilik döneminden örnekler veren Başkan Bulut, “Ben 56 kişilik sınıfta okudum ve eğitim gördüm. Şimdi çocuklarımız 25-30 kişilik sınıflarda derslere giriyorlar. Okullarımızın fiziki şartları güzelleşiyor ve bu da eğitim hayatına olumlu katkı sunuyor” dedi.

 

Öğrencilerden Başkan Bulut’a teşekkür

Dünya ile yarışan bir Türkiye için en önemli unsurun gençlerin eğitimi olduğunu belirten Başkan Bulut, “İnşallah sizler bizden daha başarılı bireyler olacaksınız. Aranızdan bilim adamları, mühendisler çıkacak. Dünya ile yarışmak için bilgili, kültürlü olmanız gerekiyor. Derince’de eğitim seviyesinin daha da artacağına inanıyorum” dedi. Öğrencilere bisikletlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bulut, uyarılarda da bulunarak, “Bisikletlerinize kesinlikle kasksız binmemenizi öneriyorum. Trafik kuralları çok önemli. Sizin burnunuzun kanamasını bile istemeyiz.” dedi. Başkan Bulut’un konuşmasının ardından düzenlenen törenle öğrencilere bisikletleri takdim edildi. Törenin sonunda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler de hediyelerden dolayı Başkanı Bulut’a teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817