Başarılı Karateciye, Çiçekli Karşılama

 

İspanya’da yapılan Genç, Ümit ve 16 Yaş altı Dünya şampiyonasında Dünya Gençler üçüncüsü olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı Karatecisi Umay Tokcan ve antrenörü Timur Doğan yurda döndü. Kariyerinde Dünya Ümitler şampiyonluğu, Avrupa Ümitler üçüncülüğü ve bir çok Türkiye şampiyonluğu bulunan başarılı karateci Umay Tokcan hafta sonu İspanya’daki Dünya Gençler Karate şampiyonasında üçüncü olarak bronz madalya kazanmıştı.

 

ATATÜRK  HAVA LİMANINDA ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

Dünya şampiyonasında Slovenyalı rakibini 9-0, Cezayirli rakibini 4-0, Fransız rakibini 3-0 skorla geçen Umay Tokcan beşinci turda Mısırlı rakibiyle berabere kalarak hakem kararı sonucu elenmişti. Üçüncülük maçında ise Slovakyalı rakibini 3-0 yenerek 53 kiloda Dünya Gençler üçüncüsü olan UmayTokcan Türk Hava Yollarının tarifeli uçağıyla İstanbul Atatürk Hava limanına geldi. Hava limanında ailesi ve kulüp yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılanan Umay Tokcan ve antrenör Timur Doğan duygu dolu anlar yaşadı.

 

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU, GELECEK YIL

Sevincini babası Ahmet Tokcan ve annesi Mehtap Tokcan ile uzun süre yaşayan Umay Tokcan, Dünya şampiyonasında yaşadıklarını anlattı. Tokcan, “Uzun süren bir kamp döneminin ardından, Dünya şampiyonasında derece yaptığım için çok sevinçliyim. Yarı final maçında biraz daha dikkatli olsaydım beklide Dünya şampiyonu olabilirdim. Ama olsun, önümüzde uzun bir zaman dilimi var. Bana her zaman destek olan antrenörüm Timur Doğan’a, aileme, kulüp yöneticilerimize ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817