Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

             Türkiye genelinde düzenlenen Kazanım Değerlendirme Sınavında 6.sınıflar kategorisinde 80 bin öğrenci arasında 80 soruda 80 doğru yaparak birinci olan Ayten Gökçe Duman’a babası Zafer Duman belgesi ve hediyesini verdi.

              Karamürsel İlçe genelinde düzenlenen Test Kulübü Sınavı (TKS) Altın Çocuk Sınavında 6.sınıflar kategorisinde birinci olan Bora Aktaş’a annesi Nurten Aktaş onur belgesi ve hediyesini,

            Yine Karamürsel İlçe genelinde düzenlenen Test Kulübü Sınavı (TKS) Altın Çocuk Sınavında 7.sınıflar kategorisinde birinci olan Hilal Yıldırım’a babası İsmail Yıldırım onur belgesini ve hediyesini verdi.

           Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kızı Hilal Yıldırım’la gurur duyduğunu belirterek tüm anne ve babaların bu duyguyu yaşamalarını istedi.

AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ VERİLDİ

          Ödül töreninden sonra Uzman Psikolog Özkan Şenol tarafından aile iletişim semineri verildi.

Psikolog Şenol konuşmasında anne-babaların çocuklarıyla iletişim kurarken dikkat etmeleri gereken hususlara değinerek çocuklarla sağlıklı ilişki kurabilmek için öncelikle onların kontrol edilmesi, lise yıllarına kadar bilgisayar ve cep telefonundan uzak durmaları gerektiğini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817