BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN BARAN SEVİNDİRDİ
 Başarılı 100 Öğrenci Ödüllendirildi

Eğitimde başarıyı teşvik etmek için hazırlanan bisiklet dağıtım törenine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Öğretmenler ve Veliler katıldı. Eğitimde attığı dev adımlarla Kocaeli’de ve Körfez’de ilkleri başaran Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de gene bir ilki gerçekleştirerek başarılı olan 100 öğrenciye bisiklet dağıttı.

Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşen törende çocuklarla bir araya gelen Başkan Baran, eğitim başarısının artması için öğrencileri farklı şekillerde ödüllendirdiklerini belirtti.

Başkan Baran, “Çalışkanlığınızdan Ötürü Hepinizi Kutluyorum”

Eğitime yapılan teşvik çalışmaları kapsamında dağıtılan bisikletin birçok olumlu alışkanlığı da beraberinde getireceğini ifade eden Başkan Baran, “Öncelikle hepinizi çalışkanlığınızdan ötürü kutluyorum. Sizlere verilen bu bisikletleri en iyi şekilde kullanıp spor yapmanızdır. Bisiklet, sağlığımız için faydalıdır. Bisiklet, bütçemiz ve dünyamız için faydalıdır. Ben her zaman söylüyorum, bisiklet en çevreci ulaşım aracıdır. Biz de bisikletin yaygınlaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü çevre ve doğal yaşam kenti Körfez’e yapılabilecek katkıların en güzeli budur” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yaptığı konuşmanın ardından bisiklet dağıtım törenine geçildi. Çocukların heyecanlarını birlikte paylaşan Başkan Baran, ismi okunan öğrencileri tek tek tebrik ederek bisikletlerini takdim etti.Öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunurken Başkan Baran, öğrencilerin ve velilerin isteklerini kırmayarak minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817