Başarılı sporcular ödüllendirildi
 Körfez Petkim Ortaokulu, Okul Spor takımının başarılı futsal takımı öğrencilerine, Kırım tatarları derneği yarımca Şubesi’nde yemek verildi. Pasta kesilerek başarılarım kutlanan öğrenciler tebrik edildiler.

İzmit’te yapılan okullar arası salon futbolu olarak bilinen Futsal müsabakalarında İl Birincisi olan Petkim Ortaokulu takımının 22 öğrencisi, Atalar Mahallesi’nde yer alan Kırım Tatarları Derneği Yarımca Şubesi’nde Başkan Hilmi Özdilek, Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet toplu, Avukat Vedat Doğusel ve dernek üyeleri tarafından ağırlandılar. Derneğin Kadın Kolları tarafından hazırlanan yöresel yemekler, çiğ börek ve pasta ile ağırlanan öğrencilere, başarılarından dolayı teşekkür edilerek, pasta kesildi.

Davette, öğrencilerin yanı sıra, okul Müdürü Ahmet Sevimli, Müdür Yardımcısı Murat Kaya, İlçe Şube Müdür Yardımcısı Kadir Doğru, Beden Eğitim Öğretmenleri Murat İğdeli ve Dilaver Yikit katıldılar. Başarıları kutlanan öğrenciler, 50 takımın arasından İl birincisi oldular ve yapılacak olan gurup maçlarında da ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. Gurup maçlarında da başarılı olurlarsa yarı final maçlarında oynamaya hak kazanacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817