Başbakan bugün açıklıyor
 Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Türkiye’deki belediye başkan adaylarını gruplar halinde açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yeniden adaylığını bugün açıklıyor. Dün toplantıya resmen davet edilen Karaosmanoğlu da böylece rahat bir nefes almış oldu. 

İSTANBUL’A AKIN VAR

Bugün İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek görkemli toplantıda Başbakan Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 21 belediye başkan adayını daha ilan edecek. AKP Teşkilatları bugün İstanbul’a adeta akın edecek. AKP’nin Kocaeli Milletvekilleri, İl Başkanı, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ile teşkilat yöneticileri bugün Haliç Kongre Merkezine gidecek Herkesin kendi imkanları ile gideceği İstanbul’daki toplantıya ilimizden 1000 partilinin katılması bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817