banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN ÖNEMLİ MESAJLAR
 Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Türkiye'nin her yerine gitmek isterdik ama zamanımız yoktu. 7 Haziran'dan önce gitmiştik. Bu meydanda tüm kardeşlerimiz var. Bu meydanda 
Türkiye'nin yüreği var. Bu meydanda Türk, Kürt, Zaza, Laz tüm milletimiz var...

Bu seçimin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Tüm kardeşlerimizin coşkusunu görüyorum. Bugün son miting. Sesimizi yükseltiyoruz. Yarın bayramı kutlamaya var mıyız? Yarın demokrasi bayramı...

Bir tarafta milletin verdiği görevden kaçanlar var bir tarafta milletin verdiği görevi baş tacı yapanlar var. Bir tarafta teröre sırtını dayayanlar var. Bir tarafta terörle mücadele etmek için gece gündüz uyumayanlar var.

(Vur vur inlesin paralel dinlesin sloganları yükseliyor) -Hepsi dinleyecek, paralel, teröristler, yurtdışından basın üzerinden Türkiye'ye yön vermeye çalışanlar dinleyecek.

kaynak: takvim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826