banner2779
banner2752
banner2750

BAŞBAKAN HOCA'YI AÇIKLADI
OTOBÜS KALKTI
12 ilçe ve il teşkilatından toplantıya katılmak isteyen partililer için sabah saat 09.00'da Antikkapı Restaurant'tan otobüsler kaldırıldı. Otobüslerde partililer için kumanyalar dağıtıldı. Otobüsle gelen partililerin dışında; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve il başkanı Mahmut Civelek birlikte hareket etti. Başkanlarla birlikte milletvekillerinden Mehmet Ali Okur, 12 ilçenin belediye başkanları ve ilçe başkanları, il kadın kolları başkanı Oya Tunçel ve kadınlar, il gençlik kollarındaki gençler ve Büyükşehir Belediyesi'ndeki daire başkanları destek için hazır bulundu.
 
 
HAVAYA KALDIRILDI
Salona girmeden önce başkan Karaosmanoğlu, il başkanı Civelek ve bazı il yöneticileri ile Haliç'e karşı hatıra fotoğrafı çektirdi. Salona girerken gençlerin, ‘Ölümde, düğünde Kocaeli her zaman yerinde', ‘Kocaeli seninle gurur duyuyor', ‘Çalışınca oluyor' sloganlarıyla karşılanan başkan Karaosmanoğlu'nun keyfi oldukça yerindeydi. Bir anda ortamı coşkulandıran gençler başkan Karaosmanoğlu'nu kucaklayarak havaya kaldırdı. Gençlere teşekkür eden başkan Karaosmanoğlu'nu koridorda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe selamladı ve kısa süre sohbet etti.
 
 
KARAOSMANOĞLU AÇIKLANDI
Toplantı salonunda üst katta yer alan Kocaelili gençler, Başbakan Erdoğan'ın sözünü ‘Kocaeli seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla kesti. Slogana karşı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise “Biz de sizinle gurur duyuyoruz” diyerek teşekkür etti. İllerin sırası ile açıklanmasının ardından Başbakan Erdoğan;" Kocaeli'nin en önemli illerinden birisi olan Kocaeli'mizin aday İbrahim Karaosmanoğlu'dur" dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751